BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.02.10. 12:32
2018.01.29. 16:55
2018.01.24. 17:19
 

Ki is Emeraude Toubia?

Emeraude Toubia vancouveri születésű, jelenleg Amerikában élő színésznő és modell. Első televíziós megjelenése 1999-ben, a Televisa egyik gyermekprogramjában volt. Ezek után megnyerte a Miss South Texas szépségversenyt. A televízió nézői igazán csak 2015-ban ismerhették meg, amikor megkapta Isabelle Lightwood szerepét a Shadowhunters című sorozatban. 2017. nyarán jelölték a Teen Choice Awards-on a Legjobb színésznőnek fantasy/sci-fi kategóriában.

 

 

Projektek

Shadowhunters
2016. 01. 13. 
Az események főhőse Clary Fray, aki 18. születésnapján ráébred, hogy az Árnyvadászok klánjához tartozik. Egyfajta hibrid ember, aki a démonok levadászására specializálódott. Amikor Clary édesanyját elrabolják, a fiú a démonok világába kerül – próbálja megtalálni őt. Küldetésében elkíséri két árnyvadász-társ: Jace és legjobb barátja, Simon. Útjuk során tündérek, boszorkányok, vámpírok és vérfarkasok lesznek ideig-óráig társaik vagy éppen ellenségeik, miközben Cary lassan felfedezi valódi énjét, kitisztul múltja és feltárul előtte jövője is…

 

 
Elit cserék

 

 
Kiemelt partnerek
 
Chat

 
Események
2018.03.20. - Shadowhunters 3. évad premier
2018. 06. 16-17. - The Hunters of Shadow 2.
 
Facebook

 
Instagram

@emeraudetoubia

 
Oldal adatok

 

2017. 07. 01. Nyitás
2017. 10. 01. Költözés
izziee. Szerkesztő
Emeraude Toubia Téma
G-Portál Tárhely
Linda és mona Design
Gergő, Nikki, Efruse Köszönet

 

 
Megtekintések
Indulás: 2017-10-01
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

Home

Az oldalról

2018.01.18. 14:52, izziee.

Nagyon sajnálom kedves látogatók, de elszámoltam valamit. Úgy számoltam, hogy az oldal február 1-jén lesz fél éves, de valójában január 1-jén és ez csak most esett le nekem. Nagyon szégyenlem magam, hogy nem számoltam újra és nem írtam a fél éves jubiláló alkalmából, ezért most pótlom. Hú, hát itt vagyunk. 2017. július 1-jén nyitotta meg kapuit az Emeraude Toubia Hungary az emeraude-toubia-hun.gportal.hu címen. A designt akkoriban a drága mona csinálta Efruse sablonát átalakítva. Sajnos akkor még nem foglalkoztam úgy az oldallal, de később, mikor már kiismertem nagyjából a G-Portált, mivel Emeről volt az első lapom. Na szóval akkor megtanultam, milyen szerkesztőnek lenni, hogy még pár személyes képről is lehet bejegyzést írni, még Eme nem egy olyan sztár sajnos, akiről mindenki tudja ki az, de a Shadowhunters kapcsán nagy örömömre napról napra többen ismerik. Gondolkoztam kétszer is a záráson, szüneten még az előbb linkelt oldalkor, de rájöttem, hogy pár hiba miatt miért kéne bezárni? Új címen folytattam a szerkesztést, október első hetében felkerült egy új, gyönyörű design, amit mona alakított át nekem Linda sablonjáról. Körülbelül azóta gondoltam folyamatosan azt, hogy mindig örömmel járok ide fel interjúkat fordítani, személyes képekről, a Shadowhuntersről posztolni, a galériát frissíteni, bármit tevékenykedni itt az oldalon. Kaptam a chatben dicséreteket, bíztató szavakat, elit cseréim is lettek, ezek mind motiváltak engem. Nagyon szépen köszönöm, hogy már 6,5 hónapja velem vagytok az oldalon, el sem hiszem, hogy azóta ennyi idő eltelt. Most pedig sajnos nincs nagyon hír Emerauderól, mondják, hogy nem jó választás olyannak, akiről lapot akarok vezetni, de ennek ellenére sem mentem szünetre, mert már hozzám nőtt az oldal és természetesen Emeraude is. Őt egyébként 2016. októberben ismertem meg a Shadowhuntersben, egyből lenyűgözött, de ilyen nagy kedvencem még csak 2017. február  elején lett. De nem is húzom tovább az időt, tényleg mindent köszönök nektek és Eme-nek is!♡♡

Továbbá ilyen "fél éves jubiláló ajándékként" designcserére gondoltam, de túlságosan imádom Linda és mona munkáját ahhoz, hogy leváltsam. Október elején került fel a kinézet, lassan 4 hónapja van fenn, de a szolgáltató váltásban többet gondolkoztam. A G-Portált is nagyon szeretem, köszönöm ezt a 6,5 hónapot, de két oldalam már a Flaunton van és szerintem sokkal könnyedebben megy ott a szerkesztés, november eleje óta félig-meddig sikerült kiismernem, ezért "hivatalosan" is bejelentem: az oldalt nem sokára már az emetoubia.flaunt.nu címen találhatjátok meg, vagyis költözik az Emeraude Toubia Hungary! De hogy miért flaunt.nu-s a cím? Még réges-rég, november elején kértem címet a Flaunttól és ez még az. De a design miatt direkt 2018. január 1-jére tartogattam, nem is az új év, hanem a fél év miatt. Pici csúszások és elszámolások miatt csak most költözik majd az oldal, de ígérem aktív leszek, minden interjút próbálok időben lefordítani, a személyes képekről írni. Kinézetet ma kértem, lehet még ezen a héten vagy a jövő hét elején meg is lesz vele Maria!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.