BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.02.10. 12:32
2018.01.29. 16:55
2018.01.24. 17:19
 

Ki is Emeraude Toubia?

Emeraude Toubia vancouveri születésű, jelenleg Amerikában élő színésznő és modell. Első televíziós megjelenése 1999-ben, a Televisa egyik gyermekprogramjában volt. Ezek után megnyerte a Miss South Texas szépségversenyt. A televízió nézői igazán csak 2015-ban ismerhették meg, amikor megkapta Isabelle Lightwood szerepét a Shadowhunters című sorozatban. 2017. nyarán jelölték a Teen Choice Awards-on a Legjobb színésznőnek fantasy/sci-fi kategóriában.

 

 

Projektek

Shadowhunters
2016. 01. 13. 
Az események főhőse Clary Fray, aki 18. születésnapján ráébred, hogy az Árnyvadászok klánjához tartozik. Egyfajta hibrid ember, aki a démonok levadászására specializálódott. Amikor Clary édesanyját elrabolják, a fiú a démonok világába kerül – próbálja megtalálni őt. Küldetésében elkíséri két árnyvadász-társ: Jace és legjobb barátja, Simon. Útjuk során tündérek, boszorkányok, vámpírok és vérfarkasok lesznek ideig-óráig társaik vagy éppen ellenségeik, miközben Cary lassan felfedezi valódi énjét, kitisztul múltja és feltárul előtte jövője is…

 

 
Elit cserék

 

 
Kiemelt partnerek
 
Chat

 
Események
2018.03.20. - Shadowhunters 3. évad premier
2018. 06. 16-17. - The Hunters of Shadow 2.
 
Facebook

 
Instagram

@emeraudetoubia

 
Oldal adatok

 

2017. 07. 01. Nyitás
2017. 10. 01. Költözés
izziee. Szerkesztő
Emeraude Toubia Téma
G-Portál Tárhely
Linda és mona Design
Gergő, Nikki, Efruse Köszönet

 

 
Megtekintések
Indulás: 2017-10-01
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

Home

Új social media kép: a Love Poems-et olvasta

2017.10.10. 18:00, izziee.

Bár nem szelfit posztolt, mi ennek is örülünk: eddig több Shadowhunters forgatási kép érkezett, de sajnos mostanában még az is ritka. Szeretett Emeraudénk viszont tegnap végre friss képpel lepett meg minket, amin az látszik, hogy épp a Love Poems-et tartja kezében Pablo Nerudától, így nyilván vagy éppen azt olvassa, olvasta vagy olvasni fogja. Emelett körmét is láthatjuk, csillogós rózsaszín viszonylag rövid körmei csillognak ujjain.

Ha már social média, nézzünk pár másik képet is. Egyet be is ágyaznék, mivel több képből áll és úgy gondoltam, inkább beillesztem ide. Fotósorozat jellegű almás képeken mutatja meg szépségét, mindegyik képen napszemüveget visel. Mindhármon a létrán mászik felfelé és pózol a kameráknak. UPDATE: A fényképeket eltávolították az Instagramról.

A harmadik poszt ismét a Shadowhunters-höz kapcsolódik, már egy Árnyvadászos poszter van kitűzve valamerre, és ugye a NYCC-nek köszönhetően megtudhattuk, hogy pontosan mikor is debütál a következő évad. 2018. április 3-ára várhatjuk. A színésznő-modell egy hasthaggel is állatta bejegyzését, az pedig az alábbi volt: #NYCC, magyarán New York Comic-Con. De sajnos még mindig nem tudjuk miért nem jelent meg a rendezvényen.

  

Új Shadowhunters információk

2017.10.08. 15:12, izziee.

A kép Comic-Conon készült, mikor együtt voltak a főbb szereplők (kivéve Alisha): de nem a New York, hanem a San Diego Comic-Conon. Először is: kiderült, mikor jön a harmadik évad! Sajnos még sokat kell várnunk, hiszen április 3-ára tűzték ki a folytatás premierjét. Sokak szerint az augusztusi évadzáró sok kérdést hagyott megválaszolatlanul, ám ezekre remélhetőleg a harmadik évadban fény derül. Katherine, Alisha, Matthew, és Isaiah vett részt az eseményen, illetve mellettük a producerek, Todd Slavkin, Darren Swimmer és Matt Hastings is jelen volt. De Eme, Dominic és Alberto miért nem? Jó kérdés, erre még mindig nem kaptunk választ.

A korábbi cikkben már beágyazott teaser trailer-ből megtudhattuk, hogy Jace és Clary közé Sebastian, vagyis Jonathan áll majd, Magnus Bane nem nagyon hajlik boldog énje felé, Simon pedig megharagszik Seelie Queen-re. Végre a mi szeretett Emeraude által alakított Izzynk Ollie-val és Jace-szel együtt új démonra tesz szert, az idősebbik Lightwood-fiú pedig úgy tűnik, nem a legjobb vezetője az Intézetnek...

Ugye már a széria harmadik felvonása gonoszának kilétét megtudhattuk (Lilith-et Anna Hopkins játssza majd), emellett a Magnus-szal versengő boszorkánymestert alakító Javier Muñoz is feltűnik majd a sorozatban.

R7 interjú

2017.10.08. 10:15, izziee.

Az R7 interjúvolta meg a Lightwood-testvéreket alakító színészeket, Eme-t és Matthew-t. (Úgy döntöttem, csak Eme válaszait fordítom le)

R7: Milyen érzés látni a brazil rajongókat, akik itt örülnek nektek?

Emeraude: Csodás érzés látni a rajongókat, beszélgetni velük arról, hogy milyen a "másik oldalról". Elmondják nekünk, mit szeretnek bennünk, mit akarnak látni pluszba, imádják a sorozatot és a színészeket, a rendezőt, a producert és az írókat, illetve a Netflix-et. Nekünk pedig fontos, hogy a rajongóknak mi a véleményük, mit akarnak még látni.

R7: A braziloknak tetszik a sorozat, ugye?

Emeraude: Csak annyit tudok, hogy a Brazil Trend listán vagyunk. *nevet* Szerintem a legnagyobb rajongói táborunk itt van, Brazíliában.

R7: *nevet* És, mit tudtok mondani a karaktereitekről? Természetesen nem spoiler-ekre vagyunk kíváncsiak. 

Emeraude: Isabelle az első évadban erős és magabiztos. Majd a másodikban bizonytalan, szüksége van valakire és olyan dolgokba keveredik, amibe nem lenne ajánlott. Láthattuk a sebezhető Izzy-t. Bízik a rossz emberekben. Ezt fájdalmas látni.

R7: Tartotok attól, hogy a jövőben egy új, népszerű filmben vagy sorozatban fogtok szerepelni? Magas lenne a mérce?

Emerade: Szerintem, ha új munkálataid vannak, eleve félsz. Nekem a Shadowhunters volt az első nagyobb szerepem, akkor találkoztam először a készítőkkel, a jelenségekkel, vagy hogy is mondjam. De nagyszerű és vicces volt. Kisgyereknek éreztem magam, Matt-tel pedig nagyon jóba voltam és örültem, hogy együtt dolgozhatok vele.

Továbbá megtudhattuk, hogy Matt szereti a teheneket, a farmokat, az autókat és a mobilját. Eme poénkodott vele és erre az Alec-et alakító színész elszólta magát: Nem is találhattunk volna jobb Izzy-t. A színésznő-modellről pedig az derült ki, hogy szereti a Backstreet Boys-t.

Párizsban a THOS2-n és a TIIC2-n fog megjelenni

2017.10.08. 09:13, izziee.

Épp Emeraude Twitter-jét görgettem, mikor rábukkantam ezekre. Igaz, még messze vannak, de gondoltam már most kiposztolom ide. Előbb a Párizsosat retweetelte a bájos színésznő-modell, amin az látható, hogy a THOS2 Con Paris  2018. június 16-án és 17-én tartandó esemény egyik sztárvendége lesz az Árnyvadászokkal együtt.

Párizs! Vegyétek meg a jegyeket a #THOS2-re! Alig várom, hogy találkozzunk -> https://www.lepotcommun.fr/billet/eqbjtt69#?

A "#THOS2" csupán a stáb kedvéért megrendezett esemény rövidítése, azaz The Hunters of Shadow 2.

A másodikról pedig az derült ki, hogy szintén a Shadowhunters-hez kapcsolódik; a rendezvény pedig The Italian Institute Con 2 néven vált ismertté. Egy autogram 25€, egy közös fotó 50€, egy találkozás pedig 135€. 

  

Shadowhunters NYCC teaser - de miért nem volt ott Eme?

2017.10.08. 08:44, izziee.

Sajnálatos hír az Emeloverek számára: az Isabelle-t alakító színésznő nem volt ott a New York Comic-Con-on. Mindenfelé nézelődtem, ennek mi lehet az oka, de én személy szerint nagyon sajnálom. Viszont Katherine McNamara, Matthew Daddario, Alisha Wainwright és Isaiah Mustafa ott volt - pontosabban van - a nagyszabású rendezvényen. A teaser trailer-ben azonban szerepel Eme, a betekintő teaser pedig a harmadik évadhoz szól. Egyenlőre másfél percet kaptunk belőle. Egy új szereplő kiléte is nyilvánosságra került; a kisfilmben már szereplő Lilith-et Anna Hopkins formálja majd meg. Emellett egy Marvel Art poszert is találtam Emeraude hivatalos Instagram-oldalán, illetve pár screencap-et is feltöltötte, ezeknek kisképét lejjebb találjátok.