BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.01.19. 16:17
2018.01.18. 14:52
2018.01.18. 14:33
 

Ki is Emeraude Toubia?

Emeraude Toubia vancouveri születésű, jelenleg Amerikában élő színésznő és modell. Első televíziós megjelenése 1999-ben, a Televisa egyik gyermekprogramjában volt. Ezek után megnyerte a Miss South Texas szépségversenyt. A televízió nézői igazán csak 2015-ban ismerhették meg, amikor megkapta Isabelle Lightwood szerepét a Shadowhunters című sorozatban. 2017. nyarán jelölték a Teen Choice Awards-on a Legjobb színésznőnek fantasy/sci-fi kategóriában.

 

 

Projektek

Shadowhunters
2016. 01. 13. 
Az események főhőse Clary Fray, aki 18. születésnapján ráébred, hogy az Árnyvadászok klánjához tartozik. Egyfajta hibrid ember, aki a démonok levadászására specializálódott. Amikor Clary édesanyját elrabolják, a fiú a démonok világába kerül – próbálja megtalálni őt. Küldetésében elkíséri két árnyvadász-társ: Jace és legjobb barátja, Simon. Útjuk során tündérek, boszorkányok, vámpírok és vérfarkasok lesznek ideig-óráig társaik vagy éppen ellenségeik, miközben Cary lassan felfedezi valódi énjét, kitisztul múltja és feltárul előtte jövője is…

 

 
Elit cserék

 

 
Kiemelt partnerek
 
Chat

 
Események
2018.03.20. - Shadowhunters 3. évad premier
2018. 06. 16-17. - The Hunters of Shadow 2.
 
Facebook

 
Instagram

@emeraudetoubia

 
Oldal adatok

 

2017. 07. 01. Nyitás
2017. 10. 01. Költözés
izziee. Szerkesztő
Emeraude Toubia Téma
G-Portál Tárhely
Linda és mona Design
Gergő, Nikki, Efruse Köszönet

 

 
Megtekintések
Indulás: 2017-10-01
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

Home

Párizsban a THOS2-n és a TIIC2-n fog megjelenni

2017.10.08. 09:13, izziee.

Épp Emeraude Twitter-jét görgettem, mikor rábukkantam ezekre. Igaz, még messze vannak, de gondoltam már most kiposztolom ide. Előbb a Párizsosat retweetelte a bájos színésznő-modell, amin az látható, hogy a THOS2 Con Paris  2018. június 16-án és 17-én tartandó esemény egyik sztárvendége lesz az Árnyvadászokkal együtt.

Párizs! Vegyétek meg a jegyeket a #THOS2-re! Alig várom, hogy találkozzunk -> https://www.lepotcommun.fr/billet/eqbjtt69#?

A "#THOS2" csupán a stáb kedvéért megrendezett esemény rövidítése, azaz The Hunters of Shadow 2.

A másodikról pedig az derült ki, hogy szintén a Shadowhunters-hez kapcsolódik; a rendezvény pedig The Italian Institute Con 2 néven vált ismertté. Egy autogram 25€, egy közös fotó 50€, egy találkozás pedig 135€. 

  

Shadowhunters NYCC teaser - de miért nem volt ott Eme?

2017.10.08. 08:44, izziee.

Sajnálatos hír az Emeloverek számára: az Isabelle-t alakító színésznő nem volt ott a New York Comic-Con-on. Mindenfelé nézelődtem, ennek mi lehet az oka, de én személy szerint nagyon sajnálom. Viszont Katherine McNamara, Matthew Daddario, Alisha Wainwright és Isaiah Mustafa ott volt - pontosabban van - a nagyszabású rendezvényen. A teaser trailer-ben azonban szerepel Eme, a betekintő teaser pedig a harmadik évadhoz szól. Egyenlőre másfél percet kaptunk belőle. Egy új szereplő kiléte is nyilvánosságra került; a kisfilmben már szereplő Lilith-et Anna Hopkins formálja majd meg. Emellett egy Marvel Art poszert is találtam Emeraude hivatalos Instagram-oldalán, illetve pár screencap-et is feltöltötte, ezeknek kisképét lejjebb találjátok.

     

Minden, ami még nem lett megírva

2017.10.03. 15:37, izziee.

Sajnos a Shadowhunters 3. évadáról új hírek még nem érkeztek, viszont pár személyes kép látott napvilágot. Illetve Emeraude szeptemberben kétszer tett ki Instagram Story-t, az elsőről sajnos nem találtam felvételt, de a másodikkal tele vannak a rajongói csatornák. Dátumot sajnos nem tudni. Természetesen nem öt kép érkezett, a többit a galériában lehet megnézni. #EmeraudeTakeOver

    

Költözés

2017.10.03. 15:01, izziee.

Szeretném megnyugtatni azokat, akik azt hitték bezár az oldal: Először én is gondolkoztam szüneten (rendes, kiírásos), de amikor megláttam Eme-ről a képeket tumblr-ön és Twitter-en, rájöttem, hogy meg szeretném hagyni az oldalt. De nem ezen a címen. Nagyon szerettem ezt a kinézetet, de valami elkódolódott baloldalt, nem tudtam rendbehozni, a cikkeknél is eltűntek a képek... mert nem a legjobb hosztot használtam, de az új oldalon remélem ilyesmi nem fordul majd elő. Szóval pár "hiba" miatt hosszas gondolkozás után, úgy döntöttem, más címen folytatom az oldalt. Eddig ez volt az oldal!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |