BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.11.18. 08:22
2017.11.18. 08:17
2017.11.17. 07:22
 

Ki is Emeraude Toubia?

Emeraude Toubia vancouveri születésű, jelenleg Amerikában élő színésznő és modell. Első televíziós megjelenése 1999-ben, a Televisa egyik gyermekprogramjában volt. Ezek után megnyerte a Miss South Texas szépségversenyt. A televízió nézői igazán csak 2015-ban ismerhették meg, amikor megkapta Isabelle Lightwood szerepét a Shadowhunters című sorozatban. 2017. nyarán jelölték a Teen Choice Awards-on a Legjobb színésznőnek fantasy/sci-fi kategóriában.

 

 

Projektek

Shadowhunters
2016. 01. 13. 
Az események főhőse Clary Fray, aki 18. születésnapján ráébred, hogy az Árnyvadászok klánjához tartozik. Egyfajta hibrid ember, aki a démonok levadászására specializálódott. Amikor Clary édesanyját elrabolják, a fiú a démonok világába kerül – próbálja megtalálni őt. Küldetésében elkíséri két árnyvadász-társ: Jace és legjobb barátja, Simon. Útjuk során tündérek, boszorkányok, vámpírok és vérfarkasok lesznek ideig-óráig társaik vagy éppen ellenségeik, miközben Cary lassan felfedezi valódi énjét, kitisztul múltja és feltárul előtte jövője is…

 

 
Elit cserék

 

 
Kiemelt partnerek
 
Chat

 
Események
2018.04.03. - Shadowhunters 3. évad premier
2018. 06. 16-17. - The Hunters of Shadow 2.
 
Facebook

 
Instagram

@emeraudetoubia

 
Oldal adatok

 

2017. 07. 01. Nyitás
2017. 10. 01. Költözés
izziee. Szerkesztő
Emeraude Toubia Téma
G-Portál Tárhely
Linda és mona Design
Gergő, Nikki, Efruse Köszönet

 

 
Megtekintések
Indulás: 2017-10-01
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

Home

Shadowhunters BTS kép

2017.11.16. 14:17, izziee.

Sajnos mostanában nincsenek Emeről hivatalos megjelenések vagy stúdiófotók, de már a Shadowhunters harmadik évadának forgatása alatt készült színfalak mögötti képek sem sokszor. De most egy rajongói Twitter oldalon láletem egy vadiúj BTS fotóra (színfalak mögött), aminek nagyon megörültem. Isabelle a következő évadban is csodásan fog festeni; mely látszik a behind the scenes fotón is. Továbbá egy közös kép is készült a csapatról, kedvencünk pedig Daly felhasználónevű rajongója Twitter posztját is megosztotta, aki ezt írta:

Szia, @EmeraudeToubia! Remélem, örülsz ennek a kis ajándéknak, amit a héten csináltam neked. Imádlak, királynőm! ❤️💕 #SHfanartMonday #emeraudetoubia

Igen, a pályázatra beküldött - nem mellesleg csodás - úgynevezett fanart, a Latin American Music Awards egyik potréjáról. Látszik, hogy mennyire törődik Eme a rajongóival, eddig mennyi kézműves munkát megosztott már! Bátran rajzoljatok, fessetek, szerkesszetek Ti is róla, biztosan örülni fog neki! 

     

Személyes képek

2017.11.12. 15:20, izziee.

Ugyan Eme a rajz óta nem posztolt Instagramjára, de rajongói oldalakon találtam pár, összesen 4 darab személyes képet. Lehet nem újak, sajnos leírást nem adtak, hogy mikori. Az első képen a Shadowhunters-beli fiútestvérével, az Alec Lightwoodot életre keltő Matthew Daddarioval pózol, másodikon szintúgy, a harmadikon az Árnyvadászok stábja látható, a negyedik képről pedig kiderült a dátum: kedvencünk posztolta a Snapchatre a tegnapi napon.

     

Prince Royce NYC Maraton

2017.11.07. 16:22, izziee.

Kedvencünk párja, a latin-amerikai énekes Prince Royce részt vett a New York City Maraton futóversenyen. Főleg a sport rajongók számára lehet ismerős az esemény, de igazából nagyon híres ez a maraton. Természetesen Eme elment szurkolni szerelmének, s még egy aranyos sapkát is tett magára (a fenti képen nem látszik), amire az van írva, hogy Prince Royce Runs NYC, vagyis Prince Royce futásai New York City. A kép bal oldalára a sarokba oda is írta a Twitteren, hogy maraton van, megjelölte Prince-t, illetve több képet is posztolt az eseményről, de mivel egyiken sem szerepel a barna hajú szépség, ezért nem töltöttem fel a galériába. Viszont a személyes képet meg lehet nézni, alább a kisképre kattintva!

    

Újabb gyönyörű alkotás Emeről

2017.11.04. 12:30, izziee.

Komolyan nem hiszem el, egyes embereknek milyen ügyes kezük van! Ugye indult egy rajzpályázat Emeraude jóvoltából, amire már most többen indultak. Most Victoria Karmanova tett ki igazán magáért, a mostani Latin American Music Awards egyik portréfotóját vetette papírra, szerintem csodásan! Személy szerint, nekem nagyon tetszik, hogy az egész fekete-fehér, csak a szeme körül színezte rózsaszínre. Ez kedvencünknek is biztosan tetszett, hiszen meg is osztotta Instagramján az alkotást, hozzá ennyit fűzve: '🌸'

     

Halloween 2017

2017.11.01. 09:20, izziee.

Most itt egy Halloween-es összefoglalóról lesz szó, először is még egyszer Mindenkinek boldog Halloweent utólag is! Na, de kezdeném is a bejegyzést. Nagyon hiányoltam Isabelleről a 'Hogyan öltözz be?' videót, de végre megérkezett! 14 órája töltötte fel a Shadowhunters hivatalos YouTube-csatornájára a kis videót. Ezt próbálom a napokban lefordítani Nektek magyarra, addig is itt van:

Továbbá kaptunk Emeről egy Halloween napján készült (szerintem Shadowhunters behind the scenes) fotót, amelyen Katherine-nel pózol. Ezt természetesen a galériában meg lehet tekinteni. Egyébként ugye Emenek is volt  takeoverje, ez pedig Katé. A Claryt megformáló színésznő ezt írta a kép mellé:

Az élet mindig jobb, ha van egy jó élőhalott barátnőd! 👻🎃🖤 @emeraudetoubia #KatTakeover  xx, @kitkatsmeow

– ezt a Shadowhunters is megoszotta hivatalos Instagramján. 

     

Eddig is tudtuk, hogy a sztárok imádják, ha karaktereiknek öltözik be valaki Halloweenkor, Eme pedig meg is osztott egy csomót ezekből hivatalos Twitter-oldalán. Ezt most nem szeretném egyesével beágyazni, vagy egyet-kettőt kiemelni, ezért belinekelem, aki nem találja: https://twitter.com/EmeraudeToubia?lang=hu Egyébként Prince-ről is sok mindent osztott meg ott, azokat is meg lehet nézni.